Bila
Isnin - Jumaat 8.00 mlm - 1.00 pg

Suria Cinta

Layan lagu-lagu cinta setiap malam bersama Dj Lin setiap Ahad hingga Jumaat dari pukul 8 malam – 1 pagi. Anda boleh membuat pilihan lagu cinta kegemaran anda selain ucapan, madah dan berkongsi masalah cinta anda.

SEGMEN MENARIK SURIA CINTA (Setiap Ahad – Jumaat)

SELEKSI CINTA : Dua lagu cinta yang diminta oleh pendengar Suria Cinta melalui Wechat, FB, Instagram dan Twitter akan dimainkan.

UNTUKMU SAYANG : Pendengar boleh menelefon studio Suria FM di 03-77242115 untuk meminta lagu yang diingini.

SALAM SAYANG : Ucapan cinta untuk yang tersayang boleh dibuat melalui Wechat, Instagram, Twitter dan FB. Dj Lin akan membaca segala ucapan secara on air. 

CARI CINTA : Terbuka untuk semua pengguna Wechat. Pendengar boleh memberi Wechat ID mereka dan butiran diri melalui Wechat atau website. Dj Lin akan membacakannya secara on air dan kepada yang berminat boleh terus berborak antara satu sama lain.

LUAHAN CINTA : Pendengar boleh meluahkan segala perasaan terhadap pasangan anda.

NUKILAN CINTA : Pendengar boleh menghantar warkah cinta, puisi cinta dan madah cinta melalui Wechat ID SuriaFM dan Dj Lin akan membacakan warkah cinta, puisi cinta atau madah cinta yang paling kreatif secara on air.

KONFLIK CINTA : Ada pengalaman tentang percintaan? Haa apa kata anda kongsikan bersama Dj Lin.

MADAH CINTA DJ LIN : Dj Lin akan berkongsi bersama pendengar tentang madah cintanya.

POLLING CINTA : Akan ada satu isu yang berkaitan dengan percintaan yang akan dipaparkan di website mulai hari Ahad dan Dj Lin akan membacakannya pada setiap hari Jumaat.

CORETAN MEMORI : Pendengar dialu-alukan untuk menghantar surat cinta yang paling kreatif melalui pos. Pemenang yang bertuah akan dipilih sendiri oleh Dj Lin dan surat itu kami akan siarkan di laman sosial kami.