Bila
Isnin - Jumaat 5.00 pg - 10.00 pg

Suria Pagi

6.00 – 7.00 pagi
Berita Surat Khabar:
– Muka depan surat khabar hari ini
– Apa yang viral malam tadi
Wakeup Call: Wakeup Call adalah panggilan mengejutkan pendengar untuk bangun dari tidur. Shahrul Shiro, Fizi Ali dan Zulin Aziz akan menghubungi pendengar dengan berbagai cara. Sebagai contoh, berbentuk prank, menyanyi dan banyak lagi.
7.00 – 8.00 pagi
Drama Sebabak : Sketsa yang akan dilakonkan oleh Shahrul Shiro, Fizi Ali dan Zulin Aziz. Sketsa ini akan bertopikkan isu-isu semasa.
 
Cik Gayah : Cik Gayah seorang janda berhias yang mulutnya sangat kepoh, berasal dari negeri utara. Cik Gayah dengan mulutnya yang celupar akan mengupas isu-isu semasa dengan cara menyindir dan menghiburkan. 
 
8.00 – 9.00 pagi
Topik/Isu Semasa/Artis Jemputan/Selebriti Viral : Topik dan isu-isu semasa yang bakal dikongsikan dengan pendengar bersama Suria Pagi. Selain itu, Suria Pagi akan membawa selebriti-selebriti viral yang hangat di media social untuk menjadi tetamu jemputan. 
 
Slamber Suria : Slamber Suria adalah permainan secara spontan yang dilakukan oleh Shahrol Shiro, Fizi Ali dan Zulin Aziz seperti ayat penyata, pemberita berkepala 3 dan banyak lagi.  
 
Cik Gayah [Baru] : Cik Gayah seorang janda berhias yang mulutnya sangat kepoh. Berasal dari negeri utara. Cik Gayah akan terjah kontiSuria Pagi dan akan kongsikan segala cerita yang dia ada dengan mereka. Dengarkan gelagat kepoh Cik Gayah di Suria Pagi
 
Shh! Apa Dia : Dengarkan ungkapan atau “quote” untuk memulakan pagi anda. Ungkapan ini pasti akan membuatkan anda bertenaga dan pastinya anda akan ketawa kecil dengan gelagat mereka bertiga.
9.00 – 10.00 pagi
Parodi Suria : Parodi ini akan memperdengarkan penyampai Suria Pagi untuk menyanyi lagu secara parodi berdasarkan topik yang dibincangkan pada hari tersebut. 
 
Wakeup Call [Ulangan] : Wakeup call adalah panggilan mengejutkan pendengar untuk bangun dari tidur. Shahrol Shiro, Fizi Ali dan Zulin Aziz akan menghubungi pendengar dengan berbagai cara. Sebagai contoh, berbentuk prank, menyanyi, dan banyak lagi.
 
Drama Sebabak [Ulangan] : Sketsa yang dilakonkan oleh Shahrol Shiro, Fizi Ali dan Zulin Aziz yang bertopikkan isu-isu semasa.