Bila
Isnin - Jumaat 5.00 pg - 10.00 pg

Suria Pagi

5am
Ulangan Suria Pagi : Terlepas cerita-cerita menarik semalam di Suria Pagi? Jangan risau. Anda boleh dengarkan pada jam 5 pagi. Selama 1 jam anda akan disajikan ulangan terbaik Suria Pagi. 
6am
Apa Kes : Apa sahaja cerita atau berita terkini, trending atau viral tidak kira di dunia mahupun tempatan.
 
Betul Ke Bohong : Ketahui lebih lanjut mengenai apa sahaja mengenai info atau cerita yang munkin anda was-was dalam Betul atau Bohong. Suria Pagi akan memberikan jawapan kepada persoalan yang diberikan samada betul atau bohong.
 
Ulangan Cik Gayah [Ulangan Semalam] : Cik Gayah seorang janda berhias yang mulutnya sangat kepoh. Berasal dari negeri utara. Cik Gayah akan terjah konti Suria Pagi dan akan kongsikan segala cerita yang dia ada dengan mereka. Dengarkan gelagat kepoh Cik Gayah di Suria Pagi
 
Ulangan Suria Pagi : Terlepas dengar gelagat Suria Pagi semalam? Jangan risau, Suria Pagi akan mensajikan anda dengan sedikit ulangan semalam. Sambungannya kenalah dengar Suria Pagi berterusan.
7am
Surat Khabar Baru : Miss Lee sentiasa menghantar surat khabar kepada team Suria Pagi. Dengarkan celoteh Miss Lee bersama teamSuria Pagi dalam Surat Khabar Baru. Tak sempat beli akhbar? Dengar je Surat Khabar Baru sebab mereka akan kongsikan berita daripada akhbar-akhbar utama Malaysia.
 
Jangan Panik : Nak menang RM 100 dalam masa 6 saat? Senang je caranya, anda hanya perlu berikan 6 jawapan dalam 6 saat dengan menjadi pemanggil terpantas. Kalau semua jawapan anda betul dan paling penting anda jawab dalam 6 saat, anda akan memenangi RM 100 uols! 
 
Cik Gayah [Baru] : Cik Gayah seorang janda berhias yang mulutnya sangat kepoh. Berasal dari negeri utara. Cik Gayah akan terjah kontiSuria Pagi dan akan kongsikan segala cerita yang dia ada dengan mereka. Dengarkan gelagat kepoh Cik Gayah di Suria Pagi
 
Shh! Apa Dia : Dengarkan ungkapan atau “quote” untuk memulakan pagi anda. Ungkapan ini pasti akan membuatkan anda bertenaga dan pastinya anda akan ketawa kecil dengan gelagat mereka bertiga.
8am
Jom Borak : Topik dan isu-isu yang bakal dikongsikan dengan pendegar bersama team Suria Pagi. Pendengar boleh menghubungi kontiSuria untuk berkongsikan cerita mereka.
 
Celebrity Room [Rabu] : Dengarkan temubual bersama artis dan selebriti kesayangan anda setiap hari Rabu. 
 
Orang Kata [Jumaat] : Bersama dengan Ustaz Ahmad Husni Abdul Rahman dari Pusat Pungutan Zakat KL. Sekiranya ada sebarang kemusykilan mengenai orang kata, tanya je ustaz. InsyaAllah, ustaz akan jawab.
 
Nak Tahu Tak [Jumaat] : Nak tahu tak apa yang berlaku kepada team Suria Pagi sepanjang minggu. Mereka akan kongsikan dengan anda dan kalau anda pun ada cerita yang sama, call je mereka. 
9am
Telinga Power : Telinga anda power? Jom uji tahap pendengaran anda dalam Telinga Power. Dengarkan sedutan lagu-lagu popular, kemudian sambung sahaja lirik itu. Pastikan lirik anda betul tau. Barulah kami akan isytiharkan telinga anda power.
 
Siapa Ni? : Anda hanya perlu meneka nama selebriti atau tajuk cerita yang akan kami mainkan lakonannya. 
 
Ulangan Suria Pagi : Terlepas dengar gelagat Suria Pagi tadi? Jangan risau, Suria Pagi akan mensajikan anda dengan sedikit ulangan tadi. Sambungannya kenalah dengar Suria Pagi berterusan.