Jelajah Suria Dikecohkan Oleh Team Suria Pagi untuk siri Jelajah Suria kedua tahun 2018 telah pun berakhir. Adakah korang telah terjumpa bas Suria yang membawakan penyampai-penyampai Suria kegemaran anda dan juga artis-artis popular di lebuhraya sekitar Malaysia?

Terima kasih diucapkan kepada para peserta yang telah menjayakan KUTUKAROKS, yang tidak segan membuat persembahan dikhalayak ramai dan mendaftarkan diri anda di pertandingan KUTUKAROKS pada jam 12.30 tengahari di lokasi yang sama. Bagi yang telah memenangi hadiah utama wang tunai sebanyak RM250 bagi pemenang utama, RM150 bagi tempat yang kedua dan RM 100 bagi tempat ketiga. Tahniah!

Bestkan dapat barangan ekslusif Suria dan beramah mesra bersama Team Pagi Suria; Shahrol, Fizi Ali dan Issey melalui permainan Smart Tapi Selamba, MakeUp Challenge dan sketsa-sketsa lain oleh Cik Piah, Rara, Tyzo, Suraya dan DJ Lin sambil bertemu artis-artis kegemaran anda.

APA? TAK DAPAT DATANG?

Bagi yang telah mendegar kehangatan Jelajah Suria Secara ‘LIVE’ pada tarikh-tarikh tersebut ekslusif di frekuensi negeri anda tonton kembali video-video persembahan di Facebook dan Instagram Suria Malaysia.

TERUSKAN BERSAMA SURIA!

Alaa...Tak Sempat Datang Jugak?

BAGAIMANA KALAU TEAM PAGI SURIA NAK BELANJA KORANG MAKAN?

Khas untuk orang-orang PAHANG dan Kuala Terengganu! Team Pagi Suria akan menjelajah ke negeri korang untuk belanja korang makan tau!

Kalau korang nak tahu dekat mana dan apa Team Pagi Suria nak belanja, datang sahaja ke lokasi-lokasi ini:

6 Oktober 2018,
Sarapan, Nasi Dagang Atas Tol, 
Kuala Terengganu, Terengganu
8 Pagi
Peta Lokasi

6 Oktober 2018,
Makan Malam, 
Restoran Jamantori Recipe,
Kuantan, Pahang
8 malam
Peta Lokasi

100 pendengar Suria pertama yang muat turun dan tunjukkan App Suria Malaysia di telefon mereka akan dapat makan percuma!

Muat turun App Suria Malaysia di:

Google Play – http://bit.ly/suriafm-android
Apps Store – http://bit.ly/suriafm-ios

Nantikan kehadiran Team Pagi Suria di lokasi berdekatan anda!

TAK DAPAT PERGI JELAJAH? TAKPE!
JOM MENANG WANG TUNAI!

Korang berpeluang memenangi sebahagian daripada wang tunai RM40,000 hanya dengan dengarkan SURIA je tau!

Bermula 24 September hingga 12 Oktober, jadi pemanggil pertama selepas isyarat memanggil iaitu klip audio syiling jatuh ketika segmen Team Pagi Suria, Gaya Suria, Suria Petang atau Suria Cinta dan kenal pasti tajuk lagu dan nama penyanyi berdasarkan keratan lagu yang dimainkan selama 15 saat oleh penyampai Suria. RM300 menanti bagi jawapan yang betul. Telefon 03-77242115 selepas mendengar klip “ Lagu Berduit Suria”. 

Selamat mencuba!

Tunggu apa lagi? Jom dengarkan Suria sekarang di frekuensi negeri anda. 
 
Frekuensi Suria FM : Klang Valley 105.3 FM| Perlis, Kedah & P.Pinang 106.9 FM| Taiping 91.7 FM| Ipoh 96.0 FM| Kota Bharu 106.1 FM| K. Terengganu 102.4 FM| Kuantan 96.1 FMSeremban 107.0 FMMelaka & North Johor 88.5 FMJohor Bahru 101.4 FM|Kota Kinabalu  105.9 FM|
X