73118

Antara Sebab Kenapa Lelaki Handsome Bukan Pilihan Wanita - Suria FM - Segalanya Hiburan

Ramai lelaki zaman sekarang ingat perempuan akan pilih lelaki yang ada handsome je berbanding dengan lelaki yang sederhana. Betul ke? Jangan terlalu confident sangat uolls! Itu apa yang uolls fikir wokeyy! Apa kata korang baca fakta tentang kenapa wanita lebih selesa pilih lelaki yang sederhana berbanding dengan lelaki yang handsome!

Moh ler kita usha kenapa lelaki yang handsome ni selalu kena reject dengan wanita. Jeng jeng jeng!

  • Lelaki Kacak Kuat Perasan

Lelaki kacak ni selalunya suka ingat diri mereka tu dah cukup sempurna sampai lupa diri dan berlagak. Senang cerita mereka akan anggap semua wanita suka dengan mereka dan ada sesetengahnya yang tak berapa nak serius dalam hubungan. Yeke? Ontah lah!

  • Lelaki Kacak Memilih Bulu

Tentang memilih bulu ini mesti kaum perempuan sangat setujukan? Zaman sekarang kaum wanita sangat hebat dalam memilih pasangan tapi malangnya sedar ataupun tak, lelaki kacak pastinya bukan antara pilihan utama kaum perempuan! Sebab tu lah ada sesetengahnya melabelkan mereka ni sebagai “nak perempuan hot je”.

  • Lelaki Kacak Ikon Kasanova

Kasanova dan banyak spare part memang tak dapat dipisahkan dengan golongan lelaki handsome zaman sekarang ni! Hehehe. Pattern yang pilih rupa je mesti akan dilabelkan Kasanova.  Ya, bukan semua lelaki macam tu tapi biasa lah sebab kan nila setitik kan?

  • Lelaki Kacak Banyak Alasan

Kalau perempuan terkenal dengan bebelan manja, lelaki handsome pula tak kurang hebatnya suka kasi 1001 alasan. Alasan yang selalu diguna pakai untuk nak melepaskan diri bila dah terkantoi atau nak jumpa perempuan lain. Tapi jangan ingat perempuan zaman sekarang tak bijak. Mereka lagi bijak dari apa yang lelaki fikir! Jangan berani-berani nak menipu perempuan. Hehehe

 

Sumber : tokeinfo

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!