93503

Empat Jenama Kelengkapan Rumah Terkemuka Mengumumkan Kerjasama - Suria FM - Segalanya Hiburan

Berita terbaik untuk pemilik rumah hari ini dan di masa depan serta pemaju hartanah! Empat syarikat jenama kelengkapan rumah terkemuka akan bekerjasama untuk membangunkan sebuah platform yang menawarkan segala jenis produk perlengkapan isi rumah pada harga yang rendah untuk para pelanggan yang setia! Memperkenalkan, mari mari home!

mari mari home merupakan gabungan empat syarikat jenama kelengkapan rumah, seperti DELUX® Stainless Steel Sdn. Bhd., SENZ Marketing (M) Sdn. Bhd., Unity Kitchen Sdn. Bhd., dan Korea Wallpaper (HQ) Sdn. Bhd., yang membekalkan pelbagai perlengkapan rumah seperti, pintu pagar automatik, pintu sekuriti, sistem perbumbungan, peralatan dapur, kabinet dapur, almari, dan kertas dinding. Tujuan tunggal kerjasama ini demi membangunkan sebuah platform yang mempunyai semua perlengkapan rumah dengan mudah dan menikmati perkhidmatan pada harga yang dikurangkan.

“Visi mari mari home ialah untuk menjadi platform terbesar di Malaysia untuk syarikat jenama kelengkapan rumah yang membekalkan rebat terbaik kepada lebih sejuta pelanggan yang sedia ada di platform sekarang,” kata Erny Looi Chee En, pengasas mari mari home dan Unity Kitchen. “Dengan lebih banyak jenama menyertai mari mari home pada masa depan, para pelanggan diberi peluang untuk mendapatkan saranan terbaik untuk penyelesaian berkualiti dengan rebat tinggi serta promosi.

“Apabila pelanggan bertanya tentang pintu pagar automatik, pelanggan juga meminta saranan kami untuk produk isi rumah yang lain seperti perlengkapan dapur, kabinet, kertas dinding dan lain lain,” menurut Wendy Chui, pengasas DELUX® Stainless Steel”Oleh sebab itu, kami membuat keputusan untuk bergabung dengan jenama lain bawah satu hab agar pelanggan kami yang setia diberi diskaun dan kesenangan.”

“Selain pemilik rumah, mari mari home turut beraspirasi untuk membekalkan pemaju hartanah dengan cara penyelesaian yang senang dan efisien. Dengan mari mari home, pencarian dan pembelian produk isi rumah yang sesuai bagi melengkapkan tempat kediaman akan lebih mudah bawah bumbung satu hab dengan rebat yang memanfaatkan pelanggan,” kata Acid Yong, Ketua Pegawai Eksekutif Korea Wallpaper.

“Pemaju hartanah sentiasa menginginkan pembekal peralatan rumah dan produk isi rumah yang paling cepat, senang dan pada harga yang lebih rendah,” kata Katherine Leong, Pengarah Urusan SENZ Marketing (M) Sdn. Bhd. “mari mari home merupakan penyelesaian terbaik.”

Jadi, jika anda ingin melengkapkan rumah baharu anda, ataupun mengubahsuai rumah anda, anda boleh melawati kedai jenama berafiliasi bawah mari mari home dan menikmati pakej kombinasi dan/atau harga yang dikurangkan bila anda melanggan lebih daripada satu jenama berafiliasi.

mari mari home juga mengalu-alukan jenama isi rumah lain yang berminat menyertai pergabungan bermakna ini supaya menghubungi mereka. Untuk maklumat lanjut tentang mari mari home, diminta hubungi Cherrie (Unity Kitchen- Pengurus Jenama Korporat) di +603-87419908 atau e-mel cherrie@unitykitchen.com.my

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!