95746

Forum Kesuburan Terbuka Untuk Umum - Suria FM - Segalanya Hiburan

Pusat Perubatan Sunway (SunMed) mengundang semua orang awam untuk menghadiri forum awam kesuburan dwi-bahasa (Bahasa Inggeris & Bahasa Mandarin Cina). Bermula dengan sesi pernafasan Nirvana yang menenangkan minda serta meningkatkan semangat dengan jurulatih Cik Nor Elena. Peserta dinasihatkan untuk membawa tikar yoga sendiri, tuala kecil dan air untuk sesi ini.

Semasa sesi pertama pada pukul 10 pagi (dijalankan dalam bahasa Inggeris), tentukan jika anda memerlukan bantuan perubatan dan pertimbangkan mengapa anda perlu membekukan telur / sperma anda melalui pakar obesiti dan kesuburan, Dr Sharmina Kamal, Dr Hoo Mei Lin dan Dr Kannappan Palaniappan. Dalam sesi kedua pada jam 11.10 pagi (dijalankan dalam bahasa Mandarin), dapatkan gambaran mengenai ketidaksuburan dan rawatannya, yang dibawa kepada anda oleh pakar obesiti dan kesuburan Dr Chong Chin Kooi. Selanjutnya, dapatkan gambaran mengenai dunia embrio dengan pakar embriologi kanan pusat kesuburan SunMed, Cik Tang Hoay Loon (Helen).

Sesi kaunseling dalam bahasa Inggeris dan Mandarin Cina masing-masing akan dijalankan selepas setiap sesi bahasa. Analisis air mani dan kaunseling percuma juga akan diadakan. Selain itu, peserta akan menerima diskaun 20% rawatan IVF dan harga promosi untuk ujian AMH (Anti-Mullerian Hormone). Untuk mendaftar, sila hubungi 03-74911052 atau emel sunmedpr@sunway.com.my.

Tarikh : 8 Disember 2019, Ahad

Masa : 9.00 pagi – 12.30 tengah hari

Tempat : Lotus 1 (pendaftaran) & Lotus 2, Tingkat 4, Menara A, Pusat Konvensyen SunMed, Pusat Perubatan Sunway

Kemasukan : Pendaftaran dan tempat letak kereta percuma.

  • Makanan ringan disediakan.
  • Analisis air mani dan kaunseling percuma.
  • Diskaun 20% untuk pendaftaran rawatan IVF.
  • Harga promosi untuk ujian AMH.

 

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
Please wait...
Dengarkan Sekarang!