100030

Jom Jadi Ahli Ko-Makmur Dan Nikmati Emas Murah Sepanjang Hidup Anda - Suria FM - Segalanya Hiburan

SYARIKAT perniagaan berasaskan emas, Makmur Gold bersama Koperasi Muafakat Makmur Berhad (Ko-Makmur) membuka peluang kepada orang ramai untuk menyertai keahlian mereka sebagai ahli Ko-Makmur dan menawarkan beberapa kelebihan kepada mereka yang bergelar ahli. 

Antara kelebihan yang akan ahli Ko-Makmur dapati adalah 15% dividen tahunan dan mendapat harga emas temurah, RM219/gram (termasuk upah) untuk belian barang kemas di semua cawangan Makmur Gold. 

Bukan itu sahaja, ahli Ko-Makmur juga akan menerima bantuan khas atau istimewa jika ditimpa masalah kesihatan, musibah, Tabung Pendidikan dan lain-lain. Ko-Makmur turut memberikan Skim Kematian sehingga RM10,000 yang memberi bantuan kepada ahli yang meninggal dunia atau mengalami kecacatan kekal. 

Berita baik untuk orang ramai, kini anda boleh membeli emas dengan harga mampu milik dan upah percuma kerana sebanyak Makmur Gold akan membuka sebanyak 30 cawangan di seluruh Malaysia. 

Malah, Makmur Gold juga akan membuka 30 cawangan Ar-Rahnu Patuh Syariah ke seluruh Malaysia dan menawarkan kemudahan tunai dengan mencagarkan barangan kemas mengikut tempoh masa tertentu.

Mahu mewujudkan usahawaniaga emas berpengetahuan dan menjadi sistem usahawan emas pertama di Malaysia, Makmur Gold akan  menwujudkan platform bersistem untuk usahawaniaga emas di seluruh Malaysia dan aktif dalam memperkenalkan beberapa aktiviti perniagaan bagi menjana pendapatan tambahan untuk ahli-ahli mereka.  

Jadi, tunggu apa lagi? Daftarkan diri anda sebagai ahli Ko-Makmur sekarang dengan menghubungi Makmur Gold di talian 09-513 2448 / 016-5479896 atau email komakmur2019@gmail.com

Untuk maklumat lanjut, layari laman web Makmur Gold https://makmurgold.my/

Kredit gambar dari website dan FB Makmur Gold

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!