98294

MILIKI SIRI TERBARU TELEFON PINTAR HUAWEI P40 SERENDAH RM999 DENGAN U MOBILE - Suria FM - Segalanya Hiburan

TERBAIK DALAM FOTOGRAFI DAN KESALINGHUBUNGAN
MILIKI SIRI TERBARU TELEFON PINTAR HUAWEI P40 SERENDAH RM999 DENGAN U MOBILE

KUALA LUMPUR,27 APRIL 2020: Dengan kerjasama HUAWEI, pengendali telco U Mobile menawarkan HUAWEI P40 dengan harga serendah RM999, dengan pelan Pascabayar P139 Unlimited Hero. Di bawah pelan yang sama, mereka yang ingin membeli HUAWEI P40 Pro juga boleh memilikinya dengan tawaran harga serendah RM1,699.

U Mobile menawarkan peluang hebat kepada pengguna yang ingin membeli revolusi Siri Telefon Pintar P40 tanpa bayaran pendahuluan. Bulan Ramadan ini adalah masa yang tepat untuk merakamkan dan menghargai kenangan serta mengeratkan hubungan dengan yang tersayang.

Selain daripada itu, mereka yang melanggan pelan dan membeli Siri HUAWEI P40 akan turut menerima hadiah percuma bernilai RM697. Termasuk:

  • Sarung Pengecasan Tanpa Wayar HUAWEI P40 bernilai RM289
  • 3-bulan Langganan Video HUAWEI bernilai RM113.40
  • 12-bulan storan 50GB HUAWEI Cloud bernilai RM46.80
  • 1 tahun jaminan waranti tambahan dan 1 bulan perlindungan skrin retak bernilai RM248

*tertakluk terma dan syarat

Terbaik dalam fotografi dan kesalinghubungan

Selaras dengan warisan inovasi dan kecemerlangan yang unggul, Siri HUAWEI P40 mengekalkan kedudukannya sebagai peranti terbaik dalam fotografi dan kesalinghubungan. Dilengkapi dengan kamera Ultra Vision Leica, Siri HUAWEI P40 menghasilkan fotografi luar biasa tidak kira dimana kedudukan subjeknya dekat atau jauh dari jangkauan. Malah, ia juga mempunyai sistem kamera AI yang memastikan gambar berkualiti tinggi pada bila-bila masa siang atau malam.

Dikuasakan oleh cip canggih Kirin 990 5G, sistem EMUI 10.1 pada Siri HUAWEI P40 dibina untuk memberi ciri sambungan yang tiada tandingan dengan HUAWEI Meetime dan ciri HUAWEI Share.

Selain itu, HUAWEI AppGallery kini mengandungi sebahagian besar aplikasi yang sering digunakan oleh rakyat Malaysia seperti Facebook, WhatsApp, WeChat, Netflix, Instagram, TikTok, AirAsia, Lazada dan banyak lagi. AppGallery juga diperkuatkan dengan empat lapisan perlindungan untuk keselamatan dan diperakui mengikut standard industri tertinggi. Pengguna dapat menjimatkan storan dengan hanya menggunakan Quick Apps untuk melayari applikasi tanpa memuat turun applikasi tersebut.

Bukan itu sahaja, pengguna Siri HUAWEI P40 di Malaysia boleh menebus ganjaran yang bernilai sehingga RM2,381 di HUAWEI Member Centre.

Dapatkan Sekarang!

Mari dapatkan tawaran hebat hari ini, hanya di U Mobile. Klik pautan di bawah untuk mengetahui lebih lanjut mengenai promosi yang ditawarkan  untuk HUAWEI P40 dan HUAWEI P40 Pro.

HUAWEI P40: https://www.u.com.my/devices/android/huawei-p40

HUAWEI P40 Pro: https://www.u.com.my/devices/android/huawei-p40-pro

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
Please wait...
Dengarkan Sekarang!