88200

Nikmati Sajian Dengan Penganugerahan Antarabangsa Sambil Bermalam di Dorsett Grand Subang - Suria FM - Segalanya Hiburan

Subang Jaya sememangnya salah satu kawasan di Petaling Jaya yang paling sibuk kerana semakin hari semakin membangun dan bandar di Lembah Kelang ini terus kekal sebagai salah satu destinasi pilihan utama pengunjung kota.

Setiap hujung minggu, bandar ini bukan sahaja dipenuhi dengan kemasukan para penduduk dari Kuala Lumpur, tapi juga para pengunjung dari luar KL dan Selangor. Sejajar sebagai pusat perdagangan yang terus berkembang, jumlah hotel juga semakin banyak di kota ini.

Namun tidak banyak hotel di sini yang dapat memberikan ketenangan suasana pusat kota dan di suatu lokasi. Walau bagaimanapun Dorsett Grand Subang merupakan salah satu hotel yang dapat memberikan semua ini.

Hotel mewah ini juga menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan lain seperti dewan dan ruangan khas bagi tujuan mesyuarat, seminar, majlis-majlis tertentu dan seumpamanya.

Dengan kedudukan strategik yang berdekatan dengan pusat-pusat membeli-belah, perniagaan, hiburan serta padang-padang golf terkemuka, hotel ini pastinya menjadi pilihan tepat buat mereka yang mahukan kemudahan semasa melawat kawasan Petaling Jaya dan Subang khasnya.

Berlandaskan jenama Dorsett yang terkenal, hotel ini memberikan perkhidmatan terbaik buat para pengunjungnya. Dilengkapi dengan bilik-bilik yang cantik lagi mewah, pelanggan diberi kebebasan untuk memilih penginapan di bahagian utama hotel ataupun bilik-bilik yang lebih eksklusif di bahagian Club Rooms dan Suite.

Dorsett Grand Subang juga sangat sesuai bagi semua golongan dari yang bekerja sehinggalah yang berkeluarga kerana ia mempunyai kemudahan-kemudahan seperti, kolam renang, Clark Hatch Fitness Centre dan macam-macam lagi.

Soal makan pula semestinya ada restoran yang hebat seperti Terazza Brasserie, Cafe Aroma, Emperor Restaurant dan Piano Lounge. Tempat-tempat ini menyajikan pelbagai pilihan makanan enak seperti makanan tempatan dan juga hidangan antarabangsa.

Malah cef dari restoran Cina mereka yang diketuai oleh Bryan Teh pernah memenangi anugerah emas di 2018 China International Top Chefs Competition di peringkat antarabangsa dengan menu ciptaannya yang tersendiri. Jadi para tamu boleh menikmati masakan hebat yang menggunakan daging halal ini di Emperor Restaurant di Dorsett Grand Subang!

Selain bersantai di kawasan hotel, anda juga boleh melakukan pelabagai aktiviti lain di sini. Hotel ini juga menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan lain seperti dewan dan ruangan khas bagi tujuan mesyuarat, seminar, majlis-majlis tertentu dan seumpamanya.

Kesimpulannya, Dorsett Grand Subang memang harus dikunjungi sekiranya anda mahukan kesenangan sewaktu bersinggah ke Subang kerana ia menawarkan hanya yang terbaik buat setiap pengunjung!

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
Please wait...
Dengarkan Sekarang!