73177

Tanda-tanda Si Lelaki Sudah Sedia Nak Jadikan Anda Isterinya. No 7 Paling Jarang! - Suria FM - Segalanya Hiburan

Siapa yang tidak inginkan hubungan cinta itu berkekalan sehingga ke jinjang pelamin? Sebut sahaja pasal kahwin, confirm ramai yang masih bujang mengimpikannya.

Tetapi sejauh mana tahap sedia si lelaki itu mahu memilih anda sebagai isterinya? Jeng jeng jeng!

no-relation-has-problems-without-solutions

Jom kita tengok antara tanda-tanda yang anda harus ambil tahu adakah si dia sudah bersedia menjadi suami atau tidak!

  • Berperangai kebudak-budakan, kadang-kadang menangis depan anda!

Apabila dia sudah selesa dan serasi dengan anda, anda akan lihat sikap kebudak-budakan yang tersembunyi di dalam dirinya. Eeee tak mahu! Hehehe.

  • Dia masih mencari masa untuk bersama anda walaupun dalam jadual kerja yang padat

Bukan senang nak perform dalam kerjaya dan relationship dalam masa yang sama, tapi si dia sanggup mengorbankan masa rehatnya untuk meluangkan masa bersama anda. Auwww, so sweet!

  • Ajak anda ke kenduri kawan

Sebenarnya, ini adalah hint yang jelas untuk anda bahawa anda adalah calon terbaiknya untuk dikahwini. Gitcheww!

  • Sembang pasal vacay, tentu ‘seronok’ kalau anda ada

Kalau berborak tentang percutian, tentu dia akan ingat pada anda atau menyimpan cita-cita untuk pergi ke suatu tempat bersama anda.

  • Setiap apa yang dia buat, tentu anda akan tahu

Andai si dia nak buat apa-apa, dia tentu akan inform pada anda supaya anda tahu ke mana dan apa yang dia akan buat pada hari-harinya.

  • Tak segan bawa anda jumpa keluarga dan rakannya

Komitmen paling tinggi adalah memperkenalkan anda pada orang yang rapat dalam hidupnya. Something wrong kalau anda tak dikenali oleh ahli keluarga atau rakan-rakannya. Hati-hati!

  • Tak berkira bila nak spend duit

Keutamaan untuk anda, biarpun bajunya tak berganti. Dia nak anda dapat apa yang terbaik dan happy. Tak semestinya barangan yang dia beli mahal, ikut kemampuan yang dia ada.

  • Tiba-tiba je nampak macam ada ‘wawasan’

Dalam diam, dia berkerja keras untuk mencari pendapatan lebih, yelah nak berumah tangga bukan senang tau uolls!

  • Beli barang untuk anda

Semua orang tahu bahawa lelaki susah nak beli barang. Tapi kalau anda suka sangat pada barang tersebut, tentu dia akan belikan juga suatu hari nanti.

  • Anda nampak diri dia yang sebenar.

Semua emosi dia anda akan lihat, termasuk marah dan cemburu. Ini kerana dia mahu anda memahami dia. Pernah tak anda tunjuk emosi anda yang sebenar pada orang yang anda tak rapat? Mesti tak kan. So, inilah ideanya.

Haaa amacam? Dah baca kan? So, agak-agak pasangan anda memenuhi tanda-tanda di atas tak ladies? Jangan tipu diri sendiri tau!

Sumber : Remaja

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!