72193

Aidil Zafuan Berang Dengan Rita Rudaini dan Ini Jawapan Balas Dari Rita - Suria FM - Segalanya Hiburan

Baru-baru ini pihak SURIA ada mengeluarkan kisah perbalahan diantara pemain bola sepak JDT iaitu Aidil Zafuan terhadap bekas isterinya, Rita Rudaini menerusi akaun Instagram miliknya.

aidil_zafuan_1

Apa yang difahamkan isu itu mula tercetus apabila Rita dikatakan telah membalas komen salah seorang peminatnya dan komen tersebut seolah-olah sengaja ditujukan kepada isteri baru bekas suaminya itu.

screen-shot-2017-03-22-at-4-33-10-pm

Disebabkan hal itu, Aidil mengambil keputusan untuk menghentam Rita menerusi akaun Instagram miliknya dengan memuat naik gambar yang telah di screenshot beserta kapsyen yang agak ‘panas’ buat Rita bagi meluahkan perasaan berangnya.

aidil-rita-horz

Walau bagaimanapun selepas insiden itu, ada seorang netizen telah memuat naik gambar headline dari sebuah portal beserta kapsyen dan gambar tersebut mendapat perhatian Rita sendiri untuk meninggalkan komen bagi menjawab kembali apa yang dinyatakan oleh Aidil dalam portal itu.

rita

Dibawah adalah jawapan dari Rita berhubung isu ini:

rita1

Gambar itu juga berjaya menarik perhatian netizen untuk meluahkan pendapat berhubung isu itu dan ada juga yang mendakwa Aidil seperti gila talak dan tidak kurang juga yang mendakwa kapsyen yang tertera di akaun Instagram Aidil itu sebenarnya ditulis oleh isteri beliau sendiri.

rita2rita4rita5rita6Kami di SURIA berharap agar perbalahan diantara mereka akan kembali pulih dan diselesaikan dengan cara baik oleh kedua-dua pihak. Tiada gunakan berperang di media sosial.

 

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!