72166

Datuk Aliff Syukri Kongsi Cerita Bagaimana Perwatakan Beliau Boleh Jadi Seperti Hari Ini. SALUTE! - Suria FM - Segalanya Hiburan

Bukan mudah untuk seseorang itu berjaya tanpa berusaha, berdoa serta bertawakal dengan apa jua yang dilakukan olehnya demi untuk mencapai sesuatu kejayaan.

Yela, kalau nak berjaya kenalah ada effort kan? Mana ada kejayaan itu jatuh bergolek dari langit kalau diri sendiri malas untuk berusaha dan berdoa.

dherbs

Pengasas kosmetik D’Herbs terkenal iaitu Datuk Aliff Syukri atau lebih mesra dengan panggilan ‘Abang Terlajak Laris’ sempat berkongsi kisah silamnya sebelum beliau berada di puncak seperti hari ini.

7n_datoaliffbintangibadangsuperb00

Seorang kanak-kanak yang sering dihina dengan panggilan ‘lembab’ dan selalu dipinggirkan, kini boleh menarik nafas lega apabila segala usaha yang dilakukan olehnya membuahkan hasil.

Jom kita baca antara kisah silam beliau yang menghidap penyakit ‘dyslexia’.

Kami di SURIA berharap agar apa yang dilalui oleh Datuk Aliff suatu ketika dahulu dapat dijadikan contoh buat anda yang ingin berjaya.

Haaaa…siapa kata budak lembab tak boleh berjaya? Siapa kata budak yang tidak cemerlang ketika sekolah tidak boleh berjaya? Siapa kata???

 

 

 

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!