72778

'Fattzura' Bakal Buat Pengumuman 23 November Nanti - Suria FM - Segalanya Hiburan

whatsapp-image-2017-11-16-at-1-25-09-pm-1

Susulan daripada berita pasangan artis Fazura dan Fattah Amin yang berangkat ke Mekah bersama keluarga masing-masing untuk mengerjakan umrah, pihak pengurusan mereka berdua telah mengeluarkan kenyataan media dan memberitahu bahawa sesuatu akan diumumkan oleh mereka di sebuah sidang media pada 23 November 2017 nanti.

Berikut merupakan kenyataan media tersebut

“Bismillahirahmanirahim

Dengan izin dari Yang Maha Esa, Fattah Amin dan Nur Fazura telah pun berangkat ke Mekah bagi menunaikan umrah. Perjalanan mereka turut disertai oleh ahli keluarga bagi kedua belah pihak dan wakil pengurusan.

Dengan penuh rendah diri, Fattah dan Fazura ingin memohon seribu kemaafan dan memohon doa dari semua rakan-rakan wartawan dan para peminat semoga umrah mereka dipermudahkan dan berjalan dengan selancar-lancarnya. InsyaAllah.

Berikutan susulan dari perkara ini, pihak Fattah Amin & Nur Fazura akan mengadakan satu sidang media pada 23 November 2017. Lokasi & masa sidang media ini akan kami kongsikan di waktu terdekat ini.

“Terima kasih atas doa-doa kalian dan insyaAllah semoga diberkati dengan umrah yang mabrur,” -Fattah Amin & Fazura

Sekian, Terima Kasih.

B/p:
Fattah Amin & Nur Fazura
#DoaYangBaikBaik #FikirYangBaikBaik”

whatsapp-image-2017-11-16-at-1-25-09-pm

Begitulah kenyataan mereka berdua dan seperti yang diminta kami yakin semua orang mendoakan yang terbaik buat mereka berdua.

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
Please wait...
Dengarkan Sekarang!