72220

'Kalau Anak Tak Tinggal Solat, Tak Seksa' – Anak Kongsi Kisah Mimpi Bertemu Ayahnya, Allahyarham Johan Nawawi - Suria FM - Segalanya Hiburan

Siapa sangka gelak tawa yang sering didengari kini sunyi sepi tanpa bunyi tetapi yang tinggal hanyalah kenangan manis yang kita akan terus semat dihati sehingga ajal menjemput.

johan-nawawi_die_600

Pada 24 Mac yang lalu, negara dikejutkan dengan berita kematian komposer terkenal iaitu Allahyarham Johan Nawawi yang diserang penyakit jantung dan disahkan meninggal dunia pada kira-kira jam 6.30 pagi.

71490412027_950x600

Sudah pasti ia dugaan yang paling berat buat ahli keluarga Allahyarham terutamanya isteri dan anak-anak yang terpaksa meneruskan kehidupan tanpa ketua keluarga.

Baru-baru ini anak kepada Allahyarham iaitu Alif Johan telah meluahkan kisah tentang mimpi yang dialami olehnya menerusi Insta Stories di akaun Instagram miliknya.

johan-nawawi

Alif turut menceritakan kembali detik-detik beliau bertemu dengan arwah ayahnya ketika berada dalam alam mimpi tersebut.

alif1alif2alif3alif4alif5Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikulnya apabila kita kehilangan orang yang tersayang terutamanya ayah ibu. Tidak akan ada pengganti yang dapat menggantikan tempat mereka dalam hati kita sebagai seorang anak.

majalah-intrend-new_1

Kami di SURIA sangat-sangat memahami apa yang dirasai oleh Alif ketika meluahkannya dan doa kami supaya Alif akan terus bangkit, bangkit dan bangkit demi ibu dan adik-beradik yang lain.

Al-Fatihah buat Allahyarham Johan Nawawi.

 

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!