72214

"Kalau Nak Sebut Produk Pun Berkira, Apa Nama Menaja?" – Dato' Vida Kesal Dengan Program Yang Ditaja - Suria FM - Segalanya Hiburan

Kalau disebut sahaja nama Dato’ Seri Vida, pasti sudah ramai yang mengenali pengasas produk kecantikan yang popular dengan tagline beliau ‘Qu Puteh, Qu Puteh, Barulah Putih’ ini.

screen-shot-2015-06-18-at-5-41-16-am

Perwatakan beliau ketika berada dihadapan televisyen dalam mempromosikan produknya juga telah berjaya membuat sesetengah netizen kurang senangnya.

picsart_03-12-05-42-101

Baru-baru ini Dato’ Vida telah memuat naik video beserta kapsyen di akaun Instagram miliknya bagi meluahkan rasa tidak puas hati dengan sikap pihak program anjuran Media Prima yang seakan-akan telah menyekat kemunculan dan produknya dalam program tersebut walaupun beliau merupakan penaja bagi program itu.

vida

Saya bersemangat pergi ke Mentor Millenia….
Siap pomots dlm semua media sosial..
.
Saya faham..
Sy akur..
Muka sy x bole masuk tv..
Products x bole masuk Tv…
.
.
X leh ckp ape pun..
Sy x pe..
.
.
Tapi kalau
Nak sebut products pun berkira..
Apa nama Menaja…
? .
Millenia Champ champ pertaruhan saya .
.tapi sampai ganggu kesihatan sy..
Darah tinggi sampai 185/139
.
.
Sy tak bole gamble lagi..
Sayang rasa…
Hu hu hu.. . .tak per la..
Kalau sayang nak MIllenia champ champ ni..
Nak jadi agent kr
Sayang wassapp ke no ni..
www.wasap.my/60134805808

Menerusi video itu sahaja, Dato’ Vida juga ada memberitahu bahawa tekanan darahnya meningkat naik gara-gara situasi ini dan raut wajahnya juga kelihatan sangat seorang yang tidak begitu sihat.

6

Rata-rata netizen yang melihat video ini juga meluahkan rasa kasihan dengan apa yang menimpa Dato’ Vida selain ada juga yang mengharap agar ada pihak dari program tersebut tampil untuk menjelaskan tentang isu ini.

picsart_04-06-09-53-51

Kami di SURIA berharap agar isu ini dapat diselesaikan dengan cara yang baik. Mungkin ada salah faham diantara dua belah pihak yang kita tidak tahu.

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!