72011

"Kau Ingat Aku Ni Kuli Kau?" – Kenyataan Bekas Pengurus Peribadi Siti Elizad - Suria FM - Segalanya Hiburan

Bekas pengurus peribadi kepada pelakon wanita, Siti Elizad telah mengeluarkan beberapa kenyataan yang menunjukkan betapa kecewanya beliau terhadap sikap Siti Elizad sepanjang beliau bekerja dengannya.

Seorang pengguna Twitter yang hanya dikenali sebagai Mr. Qalif telah memberikan beberapa screenshot milik bekas pengurus peribadi Siti Elizad itu kepada sebuah portal hiburan baru-baru ini.

cb5jfmuuaamdllv

Jom kita baca kisah selanjutnya yang diceritakan oleh Mr. Qalif kepada portal tersebut.

“Cerita dia macam ni, aku dapat cerita ni pun menerusi kawan aku yang merupakan peminat Elizad. Sekitar bulan Disember lepas, ada kenyataan yang dibuat oleh Elizad yang melibatkan PA di sebuah akhbar. Kata Elizad, dia mahu mencari PA yang tidak panas baran. Membaca kenyataan yang dibuat oleh Elizad, si bekas PA ni pun mengamuklah. Habis terkeluar luahan hati kat laman Twitter. Ha, yang aku bagi ni screenshot amukan bekas PA Elizad. Kalau baca kau sendiri pun tak percaya. Aku terkejut sampai sekarang. Aku malas nak ulas panjang, kau boleh baca sendiri.”

Apa pendapat anda tentang kenyataan dari bekas pengurus peribadi Siti Elizad ini? Mungkin Siti Elizad juga ada penjelasan yang ingin dijelaskan berkaitan isu ini.

eli1

eli2

eli3

eli4

eli5

eli6

eli7

eli8

Apa yang boleh dikatakan, mungkin ada perselisihan faham antara dua belah pihak dan jika betul situasi ini berlaku, diharapkan masing-masing dapat menyelesaikannya dengan baik.

Sumber : Astro Gempak

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
Please wait...
Dengarkan Sekarang!