72063

Kenyataan Balas Dari YB Khairy Jamaluddin Untuk Seorang Pengikutnya Sangat WIN! - Suria FM - Segalanya Hiburan

Siapa sahaja yang tidak mengenali dengan jejaka yang bernama YB Khairy Jamaluddin? Pasti semua mengenali beliau yang sangat selesa dengan panggilan KJ dan personalitinya yang sangat sempoi walaupun menyandang jawatan Menteri Belia & Sukan Malaysia.

raff0129

Apa yang boleh diperkatakan KJ juga merupakan seorang Menteri yang sangat aktif di akaun Instagram yang akan berkongsi pelbagai aktiviti yang dilakukan untuk tantapan umum.

Kali ini apa yang menarik perhatian SURIAfm apabila KJ mengambil keputusan untuk membalas komen salah seorang pengikutnya. Ini kelakar!

img_5571

Menerusi gambar yang dimuat naik olehnya beserta kapsyen ‘OOTD’ itu, ada seorang pengikut meninggalkan komen yang berunsur politik. Lihat gambar dibawah:

Ramai yang sudah tahu bahawa KJ bukanlah seseorang yang suka mengeluarkan kenyataan berbau politik di akaun Instagram miliknya tetapi kali ini, KJ bersuara!

img_5570

Untuk pengetahuan ramai, kes RM100 juta yang disebut oleh pengikutnya itu merupakan kes seorang pegawai kanan Kementerian Belia & Sukan yang didakwa terlibat dalam isu penyelewengan dana RM100 juta tahun lalu.

Apa yang boleh dikatakan, memang WIN kenyataan balas dari KJ! Betul juga apa yang dikatakan, google kan ada…hehe!

Sumber : Instagram KJ

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!