72439

Menangi Barangan Eksklusif TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT - Suria FM - Segalanya Hiburan

jpeg-transformers-c0935_tf_autobot_sqweeks_front_pkg-rendering_layered_17-2

Biarpun tayangan filem TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT sudah di penghujung musimnya di Malaysia, namun bahang kehangatan filem tersebut masih dirasai.

Kami di Suria yakin peminat-peminat siri animasi robot tersebut, masih belum dapat melupakan kehebatan aksi-aksi robot kesayangan mereka sewaktu babak-babak pertempuran dalam filem tersebut.

transformers-premier-edition-leader-class-assortment-c0897_optimus-prime-3

Untuk itu, kami ada berita baik buat anda penggemar dan peminat setia siri TRANSFORMERS. Suria ingin memberi peluang kepada para pembaca serta pengikut kami untuk memenangi barangan eksklusif TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT sumbangan Hasbro Toy (Malaysia).

Anda hanya perlu menjadi peserta terpantas yang menjawab soalan-soalan yang tertera di laman pertandingan kami sambil kongsikan hashtag #TRANSFORMERS5MY di laman media sosial anda untuk berpeluang memenangi hadiah-hadiah berupa figura  robot-robot berikut:
• TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT Premier Edition Leader Class Figure Optimus Prime (x5)
• TRANSFORMERS: THE LAST KNIGHT RC Autobot Sqweeks (x5)
• TRANSFORMERS Generations Titan Master (x100)

transformers-premier-edition-leader-class-assortment-c0897_optimus-prime

Jadi, tunggu apa lagi? Untuk menyertai dan berpeluang memenangi pertandingan tersebut sila klik di sini atau terus ke bahagian ‘contest & event’ di bahagian atas laman sesawang kami.

Semoga berjaya!

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
Please wait...
Dengarkan Sekarang!