72279

Saya Tidak Pernah Anggap Diri Saya hiburan – Nur Fazura - Suria FM - Segalanya Hiburan

screen-shot-2017-05-16-at-9-25-50-am

Selepas lebih dari 13 tahun berkecimpung dalam dunia seni, akhirnya pelakon Nur Fazura berjaya menggenggam trofi Pelakon Filem Wanita hiburan Anugerah Bintang hiburan Berita Harian (ABPBH) untuk pertama kali.

screen-shot-2017-05-16-at-9-26-13-am

Lebih manis lagi apabila tahun lepas pelakon jelita ini turut memenangi trofi Aktres Filem Terbaik di Festival Filem Malaysia.

Fazura sewaktu ditemui di sidang media ABPBH berkata beliau amat terkejut pada mulanya apabila mendapat tahu beliau dicalonkan.

screen-shot-2017-05-16-at-9-25-30-am

“Saya tidak pernah menganggap diri saya hiburan sebab saya jarang menonjolkan diri, saya sendu-sendu saja, buat kerja dan balik rumah dan malam ini merupakan kejutan besar buat saya kerana saya menjangkakan Siti Saleha ataupun Erra Fazira yang menang.” Jelasnya.

screen-shot-2017-05-16-at-9-26-32-am

Selepas empat tahun berehat dari berlakon drama, tahun ini anda akan menyaksikan wajah jelitanya di kaca televisyen apabila Fazura bakal muncul dalam drama Hero Seorang Cinderella bergandingan dengan Bintang Paling hiburan ABPBH 3.0, Fattah Amin.

“Saya menganggap tawaran ini sebagai bulan jatuh ke riba, sebelum ini saya banyak menolak tawaran drama sebab saya nak fokus pada filem tetapi saya menganggap tawran ini sebagai rezeki dari Allah.”

Lebih menarik lagi beliau akan menyanyikan lagu tema untuk drama itu nanti yang dicipta sepenuhnya oleh penyanyi Aizat Amdan.

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
Please wait...
Dengarkan Sekarang!