72207

Aksi 'Ketiak Basah' Neelofa Buat Netizen Pecah Perut! - Suria FM - Segalanya Hiburan

Pengacara dan pelakon wanita popular, Neelofa telah menghangatkan laman Instagram miliknya apabila beliau memuat naik gambar beserta hashtag ‘Ketiak Tak Basah Dah’ baru-baru ini.

lofa1

Keep calm and I got your back girl friend ❤️ #ketiaktakbasahdah

Ruang komen gambar tersebut dihujani dengan pelbagai gelak ketawa netizen yang melabelkan Neelofa sebagai seorang yang sangat lucu dan sporting.

pose-menggoda-neelofa

Hal ini mula terjadi apabila sebelum ini Neelofa yang dilihat tidak dapat menahan gelak ketawa ketika menemu ramah Johan Raja Lawak, Syamel dan juga Ajak Shiro dalam sebuah program Meletop terbitan Astro.

lofa2

OMG yesterday’s Meletop was off the roof! I can’t stop laughing, tak senang duduk gelak je. Thanks to our #MeleTOP guests for making us laugh til we cry 😂

Yang lagi menghangatkan suasana apabila pengacara yang digandingkan bersama Neelofa iaitu Nabil turut menjadikan Syamel sebagai bahan lawak bersama Johan dan juga Ajak sehinggakan Lofa tidak dapat menahan dirinya daripada ketawa.

Disebabkan itu, Lofa sendiri telah membuat pengakuan bahawa ketiak beliau menjadi basah gara-gara terlampau ketawa dengan celoteh Nabil, Johan dan Ajak ketika itu.

titan-x-neelofa-titan-purple-casual-chic-look-titan-neo

Memang pecah perutlah kalau panggil Johan sebagai tetamu jemputan, riuh rendah jadinya. Apa yang pasti, jangan lupa saksikan AME2017 pada hari Ahad ini jam 9 malam!

 

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!