115004

Jangan lepaskan peluang, pameran maya Anugerah StarProperty 2022 tawar pelbagai aktiviti menarik - Suria FM - Segalanya Hiburan

DENGAN pelancaran Anugerah StarProperty 2022, StarProperty juga mengambil bahagian dalam pameran maya yang turut menjemput pembeli rumah dan profesional industri untuk melihat beberapa tawaran terbaik yang diberikan oleh industri hartanah.

Dari 15 Jun hingga 14 Julai ini, pembeli rumah akan dibimbing melalui pelbagai pilihan projek pembangunan yang mana semuanya dari rumah sendiri dan berpeluang mengundi pilihan utama mereka.

Pameran maya itu disertai oleh barisan pemaju yang mengagumkan yang juga bersaing untuk kategori masing-masing dalam Anugerah StarProperty 2022.

Antara pemaju yang akan turut serta termasuk Boustead Properties, Gamuda Land, GuocoLand, Horizon Hills Development, IJM Land, IOI Properties Group, JKG Land, Lagenda Properties, LBS Bina Holdings, Mah Sing Group, Matrix Concepts Holdings, dan MCT.

Pemaju lain yang turut serta dalam pameran itu ialah OSK Property, Paramount Property, Parkland Avenue, Platinum Victory Holdings, Posh Homes, Sime Darby Property, Sri Pengkalan Binaan, Sunsuria, Sunway Property, UDA Holdings dan UEM Sunrise.

Perkara menarik dalam pameran ini ialah peserta secara automatik layak dalam cabutan bertuah Lawat & Menang.

Pelawat berpeluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM4,000 dengan mengumpul token melalui aktiviti yang lengkap, seperti melawat gerai, melihat galeri realiti maya, memuat turun risalah, menonton webinar dan banyak lagi.

Dengan token ini, pelawat boleh ke halaman Lawat & Menang untuk memutarkan roda, meletakkan diri mereka dalam pelarian untuk memenangi kredit eWallet bernilai RM20 dengan menjawab soalan mudah.

Untuk pengetahuan, pameran maya tahun ini ditaja oleh rakan kongsi jubin eksklusif StarProperty, Guocera.

Seiring dengan pelancaran Anugerah StarProperty 2022, StarProperty juga mengambil bahagian dalam pameran maya dari 15 Jun hingga 14 Julai ini.

 

StarProperty juga menganjurkan pelbagai webinar yang memberikan pandangan tentang industri hartanah, pendapat pakar dan nasihat untuk pembeli rumah kali pertama.

Pelawat juga boleh belajar sambil membeli-belah dengan webinar seperti Kesilapan Biasa Pelaburan Hartanah, MRT 3: Lord of the Rings, Jika Anda Membeli Rumah Pertama Semasa Pasca Pandemik, 7 Petua Undang-undang Untuk Hartanah Lelong dan banyak lagi.

Akhir sekali, sediakan diri anda untuk mengundi dan berikan kami pendapat anda tentang Anugerah Pilihan Pembaca StarProperty 2022 untuk kategori Seni Bina Terbaik, Paling Selesa dan Paling Mendapat Perhatian.

Peserta akan dapat melihat sendiri senarai pemaju yang benar-benar layak mendapat undian mereka.

Jangan lepaskan peluang lain daripada StarProperty kerana akan ada pameran yang berlangsung sepanjang tahun di lokasi kegemaran anda termasuk Central I-City, Sunway Pyramid, Sunway Velocity, IOI Mall Puchong dan Pusat Pameran Mid Valley.

Kesemua pameran itu mempunyai promosi eksklusif tersendiri untuk diberi perhatian.

StarProperty merangkumi keperluan semua pembeli rumah, sama ada keutamaan anda ialah rumah yang pragmatik, mampan atau cantik.

Layari www.facebook.com/StarPropertyMY untuk kemas kini terkini dan jadikan rumah idaman anda menjadi realiti

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!