72383

"Sebelum saya jadi artis lagi baju raya saya lebih kurang 12 pasang"- Che Ta - Suria FM - Segalanya Hiburan

Apa sahaja yang dilakukan oleh wanita jelita ini, pasti akan menjadi perhatian masyarakat. Itulah dia Rozita Che Wan atau lebih mesra dipanggil Che Ta.

Dari jumlah baju rayanya, rumahnya, keretanya malah hingga ke jumlah cukai Che Ta pun menjadi perhatian netizen.

mnz-0054

Baru-baru ini tular di media sosial tentang jumlah baju raya Che Ta yang dikatakan berjumlah 104 helai. Tahun lepas juga beliau menjadi tular kerana telah menempah 20 pasang baju dengan pereka fesyen terkenal.

Suria berkesempatan bertemu si rupawan ini di majlis tayangan perdana program Ramadan Astro.

 

screen-shot-2017-06-13-at-12-12-21-pm

Kata Che Ta, sebagai duta bagi jenama baju, memang menjadi kebiasaan beliau akan dapat kesemua baju-baju yang diperagakannya.

“Memang tahun ni lebih banyak dari tahun lepas. Tahun ni ada 94 empat helai baju yang saya peragakan untuk penggambaran. Sebelum saya jadi artis lagi baju raya saya lebih kurang 12 pasang.

Saya tak faham kenapa orang selalu pertikaikan berapa banyak baju raya Che Ta. Kalau kita ada 10 adik beradik, takkan nak buat 3 baju raya dan ulang pakai baju yang sama?”, jelasnya.

 

mnz-7773

Tambah Che Ta lagi, bukan kesemua baju yang dimiliknya akan dipakai sewaktu raya. Ada yang akan dipakainya untuk majlis-majlis tertentu seperti kenduri kahwin dan sebagainya.

Apakah perasaan anda tentang artikel ini?
    Please wait...
    Dengarkan Sekarang!