TOP 3

#TeamSyamelxSitisarah
#teamezadlazimxainaabdul
#teamazlanxarajohari

PARA PEMENANG YANG AKAN BERAKSI DI PENTAS FINALE SURIA DUO X BERSAMA KUMPULAN ARTIS KEGEMARAN MEREKA

MINGGU 1

MINGGU 2

MINGGU 3

APA ITU SURIA DUO X?

Suria duo x ialah satu program digital dimana pendengar akan menyaksikan persembahan gabungan penyanyi lama dan penyanyi baru seperti ezad lazim, azlan (the typewriter), siti sarah, syamel, ara johari dan aina abdul.

Gabungan Artis Lama Dan Baru Yang Mantap

11 SEPT 2020

Syamel dan Siti Sarah merupakan penyanyi yang tidak asing lagi dengan genre balada. Mereka sedang mencari pasang duet yang akan digandingkan pada malam Finale Suria Duo X

18 SEPT 2020

Bagaimana corak persembahan penyanyi popular 90an Ezad Lazim apabila digandingkan dengan finalis AJL 34 Aina Abdul. Kita nantikan!

25 SEPT 2020

Terkenal dengan vokal bernada tinggi tentunya persembahan kumpulan Azlan & The Typewriter dan Ara Johari adalah antara persembahan yang ditunggu- tunggu

6 Artis Bergabung Dan Buat Pertama Kalinya Mereka Berada Di Atas Satu Pentas.

TAYANGAN PERDANA DI PLATFORM MEDIA SOSIAL SURIA DAN LAMAN WEB SURIA SEPERTI DI BAWAH
[ninja_tables id=”100254″]

ANDA INGIN BERDUET DENGAN ARTIS KESUKAAN ANDA ? INI LAH PELUANGNYA

Menangi sebahagian daripada wang tunai RM10,000 dan menyanyi satu pentas bersama kumpulan Suria DUO X kegemaran anda di finale Suria DUO X pada 9 Oktober ini!
CARANYA

*Terma & Syarat Peraduan Di suria.my

Sila muat turun minus one di bawah.

TERMA DAN SYARAT PENYERTAAN
  1. Tarikh program Suria Duo X bermula dari 11 September 2020 – 9 Oktober 2020.
  2. Peraduan ini terbuka kepada semua warganegara malaysia berumur 18 tahun ke atas, lelaki atau perempuan.
  3. Semua penyertaan perlu menggunakan ‘template’ Suria Duo x atau lagu duet minus one yang dimuat turun di laman web suria.my sahaja.
  4. Video penyertaan perlu menggunakan hashtag #suriaduox dan mention suria malaysia. Pastikan akaun instagram anda tidak berada di dalam mod privasi.
  5. Segala keputusan suria malaysia berkaitan dengan peraduan ini adalah muktamad dan tidak boleh dipertikaikan atau diulangbicara oleh mana-mana pihak.
  6. Suria malaysia berhak menentukan dan meminda mana-mana kandungan terma dan syarat penyertaan Suria Duo x tanpa notis.
  7. Kemenangan tidak boleh dipindahmilik
Tunggu apa lagi? Jom dengarkan Suria sekarang di frekuensi negeri anda. 
 
Frekuensi Suria FM : Klang Valley 105.3 FM| Perlis, Kedah & P.Pinang 106.9 FM| Taiping 91.7 FM| Ipoh 96.0 FM| Kota Bharu 106.1 FM| K. Terengganu 102.4 FM| Kuantan 96.1 FMSeremban 107.0 FMMelaka & Johor Utara 88.5 FMJohor Bahru 101.4 FM
X